"Sport en therapie, de ideale combinatie"

(placeholder)

Sporten bij FysioFit in Oosthuizen geeft een heerlijk gevoel


Iedereen denkt er wel eens over na om te gaan trainen. We willen toch fitnessen om het lichaam fit te houden?  Kent u nog het gevoel waarbij je jezelf een schouderklop kunt geven na een heerlijk uurtje gesport te hebben. Het gevoel weer krijgen dat je iets voor lichaam en geest doet. Waarom probeert u het niet bij FysioFit in Oosthuizen? Bij FysioFit in Oosthuizen zijn we gespecialiseerd op fitness gebied in Groepslesfitness, Spinbody, Jeugdfitness, Seniorenfitness, Medischefitness, Pilates, Zelfstandig trainen of met een Personal Trainer en Yoga. Ook hebben wij een pedicure en diëtiste in huis.

Groepslesfitness

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt. Degene die daar alles van afweet, is de fysiotherapeut: de specialist in beweging. Bij hem of haar kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. Voor iedereen die zich niet thuis voelt in de sportschool en onder begeleiding van een fysiotherapeut wil sporten in een kleine groep.

Spinbody

Op een opzwepende beat, 45 minuten fietsen op een speciale fiets met instelbare weerstand. De manier om je conditie te verbeteren en calorieën te verbranden.

Spinning doe je op een vaststaande fiets, met extra weerstand. Zittend of staand fietst je, begeleid door opzwepende muziek, naar een topconditie toe. De muziek ondersteunt het tempo van langzaam, via snel naar een eindsprint. Dit alles onder deskundige begeleiding. De laatste 10 minuten van de training wordt aandacht besteed aan het rekken van de spieren en buikspiertraining.


Seniorenfitness

Fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut in groepsverband vanaf 65 jaar. Voor de inwoners  van de gemeente Zeevang geldt een korting op hun abonnement. Sport je fit bij FysioFit in Oosthuizen of De Goorn en zorg tot op oudere leeftijd dat je conditie op pijl blijft. Bij Fysiofit bouw je je eigen energie op om leuke dingen te blijven doen.

Er zijn op verschillende tijden groepslessen. Informeer bij FysioFit naar de mogelijkheden. Een belletje is al genoeg. T 0299-401520

Medische Fitness

Trainen voor mensen welke meer begeleiding nodig hebben met een persoonlijk trainingsprogramma. Of bij bijvoorbeeld bij een chronische aandoening, of u wilt na een blessure of operatie verantwoord en bewust uw conditie en kracht terugwinnen. Na een uitgebreide test krijgt u een eigen trainingsprogramma.

Jeugdfitness

Fitness voor jongeren in combinatie met spelvormen. Nieuw is ook virtueel sporten met de Nintendo WII. Tijdens de jeugdfitness wordt gedurende 45 minuten aandacht besteed aan conditie, spel, lenigheid en motorische vaardigheden.


'Jeugdfitness is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar.

•  Groep 1 voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

•  Groep 2 voor kinderen vanaf 12 jaar en ouder.

Pilates

Bij deze training worden de spieren van het lichaam worden versterkt en de conditie wordt vergroot. De oefeningen zijn er op gericht de spieren te rekken en te versterken, de gewrichten los te maken en spanning weg te nemen. Bij elke oefening hoort een specifiek ademhalingspatroon. Uitgangspunt is om door middel van oefeningen de spieren zodanig te belasten, dat mensen zich bewuster worden van coördinatie, ademhaling, beweging en houding.

Zelfstandig trainen of trainen

Iedereen denkt er wel eens over na om te gaan trainen. We willen toch fitnessen om het lichaam fit te houden?  Waarom probeert u het niet bij FysioFit Oosthuizen? Voor maar € 24,- zelfstandig trainen.


(placeholder)

Personal Training bij FysioFit

Bij personal training krijg je persoonlijke begeleiding van een coach tijdens het sporten. Dit kan op veel vlakken. Een personal trainer kan je namelijk begeleiden bij het afvallen, het kweken van meer spiermassa en het opbouwen van conditie. Je zult al snel een algehele gezonde levensstijl realiseren.


Fysiofit Oosthuizen heeft 2 trainers die u kunnen begeleiden.

Zij stellen zich aan u voor:


Mijn naam is Dik Goosen ik ben eigenlijk al mijn hele leven gefascineerd door sport en alles wat daarbij komt kijken.


Door deze fascinatie heb ik een opleiding in deze richting gekozen. Dit bleek de juiste keuze te zijn geweest. Ik ben in het bezit van meerdere diploma’s en certificaten en heb mij inmiddels ontwikkeld tot een ervaren personal trainer en therapeut.


Mijn specialisaties zijn:

• Vergroten van kracht en uithoudingsvermogen;

• Optimaliseren van mobiliteit en stabiliteit van het lichaam;

• Houding correctie

• Efficiënt bewegen; zowel in het dagelijks leven als in sport;

• Het corrigeren en oplossen van spierdisbalansen en gewrichtsdisfunctie.

• Los maken van spier verkleving met de Mylogenics methode

• Praktische neurologische technieken om spieren te activeren en spierspanning te verminderen.


Sporten en trainen is essentieel voor een gezonde levensstijl; niet alleen fysiek maar ook mentaal. Graag zou ik u hierbij willen helpen en begeleiden, zodat u uw gestelde doelen kunt behalen.


Samen zullen wij streven naar het maximale!


Bent u geïnteresseerd, maak een afspraak bij FysioFit Oosthuizen!


0299-40 15 20

06-23 63 73 64Fysiofit Oosthuizen heeft  nieuwe groep ‘Healthy & Fit

In twaalf weken naar gezonde leefstijl’

Oosthuizen- FysioFit Oosthuizen en de nieuwe diëtiste Wendy Reijnders zijn gestart met een nieuwe groep ‘Healthy & Fit. “Een programma waarbij je in twaalf weken naar een gezonde leefstijl wordt gecoacht”, vertelt Lara Butter van FysioFit. Binnen de groep is ruimte voor twaalf mensen die worden gemonitord door Wendy Reijnders. Wendy benadrukt dat iedereen zijn eigen doelen kan stellen tijdens het traject, bij voorbeeld de wens om af te vallen of juist om wat krachtiger en fitter te worden.. “Het kan soms zelf zo zijn dat je wat kilo’s aankomt doordat je spierkracht toeneemt. Waar het vooral om gaat is dat je je lekker voelt binnen je eigen lijf.”


Boksen

Maakt jou topfit. Je traint niet alleen je lichaam, maar ook je uithoudingsvermogen, snelheid, kracht, hand-oog coördinatie en behendigheid.

Fysiotherapeutisch trainen

Voor iedereen die zich niet thuis voelt in de sportschool en onder begeleiding wil sporten in een kleine groep.